There was an error in this gadget

Tuesday, May 3, 2011

MALAM SERIBU BINTANG****

Assalamualaikum w.b.t,, 
ellop,, sorry la da lame xhupdate blog... 
disebabkan kesedikitan kebizian dalam minggu lepas so xdapek la nak memanje2 kan blog kesayangan nie.. huhu

entry kali nie simple jer,,, just nak view sikit pasal dinner jabatan terapi carakerja@occupational therapy (OT) yg berlangsung pada 30 April 2011.. nape wat lambat sangat??? hohoho~ jawapannyer sebab kami organizer nie terlalu-lalu lah bizi sepanjang sem nie.. jadi tarikh nie je lah yang xbape nak free... 

ok lah,, malas nak celoteh panjang jom kiter tengok gambar~


cermin pn jadi la~

 isma-aku-diya-ct

menayang doorgift yang cute,, hehehe

mane hana???

wif OPPA the king of the night!!

4th year yg akan meninggal kn kami~ (nak keje bkan nak g mane pn...)

cik aifa yang cute, hana bukan tajima and wahida(junior kami)

cermin lagi~

dan lagi~

dati yg kempunan nak jadi queen.. huhu

barisan OT dan bakal OT~

mari makan sampai mabuk~

dinner hall kami~

p/s: to all OT 2nd year,, congrates for the successful, and joyful dinner that nite,, to other years thanks a lot for the support and to all lecturers, we love u all for all your kindness... OT memang MANTOP!!!!

1 comment:

  1. oit.xde erti kempunan dlm hidup aku.ok!hahaha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget